Alla priser är inkl. moms.
Klicka här för att ändra.


Stjernsundsprodukter
Hästskovägen 1
SE-813 33 HOFORS

Tel: +46 (0)70 560 75 31
info@stjernsundsprodukter.se

 

JapanKabuki

Den liggande Energimassagen

Kabuki är en kortare variant på en traditionella japanska Anmamassagen och tar ca 45 minuter

Vidareutveckling

Efter ett 100-tal sittande massager på stol kan det vara dags att gå vidare med nya grepp och nya punkter som massör. Du känner kanske också att du både vill ha och behöver ytterligare kunskaper om akupunkturpunkter och meridianer? Då kan Kabukin vara ett alternativ.

Kundanpassad massage

Det är också en stor fördel att till kunden, i tid och rum, kunna variera och anpassa sin Energimassage.
Kabuki massagen är inte fullt så offentlig eller iögonfallande som stolmassagen, där yviga rörelser, förflyttningar och riktiga arbetsställningar är ett måste, för att på ett stilfullt sätt utföra massagen. Arbetsställningen anpassas här till bänken, som bör vara något lägre än en vanlig massagebänk.

Ges på bänk

Kabukin är framtagen och anpassad för att kunna ges på en vanlig massagebänk, där klienten kan ha en löst sittande mjuk overall på sig eller också få massagen på bar kropp genom ett lakan.

Hur går det till?

Massören arbetar in över hela kroppen, från topp till tå, både bak och framsida på samtliga organrelaterade meridianer och massagen är mycket kraftfull. Greppen utförs med underarmar, handlovar och tummar i ett lugnare tempo än i stolmassagen.I Kabukin förekommer också mer rotationer och sträckningar. Dessutom arbetar man på ett traditionellt riktigt sätt, när man först öppnar meridianen, går in i punkterna och därefter stänger meridianen.

Massören jobbar med enkeltryck ( inte i tretakt som vid den sittande energimassagen i stol ) och handloven är det viktigaste redskapet utefter de olika meridianerna. På viktigare punkter trycker massören med tummen.

MassageGes i avskildhet

Kabuki:n bör ges under mer lugna och avskilda former, i ett separat rum eller i ett avgränsat utrymme, på arbetsplatsen, i personalutrymmet eller på annan avskärmad plats.
Det är ju en styrka att på en arbetsplats kunna erbjuda behandling både på stol och bänk.
Dessutom kan du variera tekniken från kund till kund, allt efter behov;
Sittande energimassage plus Kabukin - den liggande energimassagen.

För mer infromation om Kabukimassage kontakta Larsjöran Jordhammar.