Alla priser är inkl. moms.
Klicka här för att ändra.


Stjernsundsprodukter
Hästskovägen 1
SE-813 33 HOFORS

Tel: +46 (0)70 560 75 31
info@stjernsundsprodukter.se

 

Feldenkraismetoden med Martina BrusebergFeldenkraismetoden med Martina BrusebergFeldenkraismetoden med Martina BrusebergVåra kunder om

Feldenkraisbänken:

Martina Bruseberg ( se bifogade bilder från min praktik ) Vi har haft Stjernsundsbänken på vår praktik i fem år. Vi har just flyttat till större lokaler och Feldenkraisbänken klarade flytten utan problem. Den ser fortfarande helt ny ut och klienterna känner sig bekväma och säkra när de ligger på den. Stoppning och klädseln håller fotfarande högsta kvalitet. Vi kan definitivt rekommendera denna vackra praktiska möbel.
www.feldenkrais-wuppertal.de

Jan Nevelius, shiatsuterapeut och shiatsulärare på Axelsons Gymnastiska Institut. Köpte under våren en Feldenkraisbänk och en klöverpall till min shiatsumottagning. Då man i shiatsu normalt arbetar på en futon-madrass på golvet tycker jag det är skönt att kunna variera med shiatsu på bänk. Måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad över vilka fantastiska möjligheter det finns att utöva shiatsu på en sådan bänk. Tack vare bänken och pallens utformning tycker jag att man kan man ge shiatsu utan att förlora den unika shiatsukänslan. Kan verkligen rekommendera den kombinationen till shiatsuutövare som vill variera sig eller helt enkelt inte kan arbeta på golvet. Om man vill ge en behandling på golvet fäller man bara enkelt ihop bänken och ställer den åt sidan.

Bernhard Mumm, Heilpraktiker Berlin Jag vill tala om för er att er Feldenkraisbänk håller högsta kvalitet och är den bästa jag hittills jobbat med. Under de senaste åren har jag övertalat en hel del kollegor att kosta på sig ert bord istället för andra som finns på marknaden. Och inte enbart Feldekraispedagoger. Förra året såg en välkänd Shiatsu terapeut från Stockholm bordet hos mig och blev intresserad. Han rekommenderar nu i sint tur ert bord till Shiatsu elever.

Ulla Schläfke & Roger Russell, Heidelberg Vi har använt bärbara Feldenkraisbänkar I mer än 20 år. Stjernsunds bänkar är våra favoriter. De är pålitliga och byggda med mycket hög kvalitet, är attraktiva och har genial höjdjustering. Vi upplever dem som utmärkta för våra behov och vi kan rekommendera bänkarna till alla andra som arbetar med Feldenkrais.

Primo bänkarna:

Catharina, Stockholm Denna enkla bänk har många möjligheter eftersom den går att komplettera med så många olika tillbehör. Den är snygg och passar till många olika behandlingsformer. Jag jobbar både som zonterapeut men även med Rosenmetoden och bänken är lämplig för båda.

Christer Jag gillar utseendet och konstruktionen, men den är väldigt tung och utan hjulsetet skulle den vara svår att ta med sig.

Anna-Karin Bänken är otroligt vacker och det är så smarta lösningar. Jag har haft min bänk i 10 år och jobbar dagligen på den, främst med taktil massage men även med klassisk massage. Det enda jag inte gillar är det nya huvudstödet. Jag tycker bättre om mitt gamla som jag fortfarande änvänder.

Mini 52 cm :

Jan Nielsen, Massageservice, Malmö Jag jobbar med klassisk massage och bindvävsmassage och valde Stjernsunds bänkar dels för armstöden som kan formas för armarna dels för huvudstödet som jag tyckte var skönare. Stjernsunds bänkar ger intryck av vackert och gediget hantverk förutom att de är utmärkta arbetsredskap.

Josef, Göteborg Bänken är liten och smidig, men jag skulle önska att armstöden gick att sänka lite till. Annars är bänken absolut den finaste och bästa jag både sett och arbetat på.

Primo Mini 60 cm:

Maria.S I mitt arbete är det viktigt att underlaget vid behandling är bekvämt och stabilt. Stjernsundsbänken i sitt anpassade utförande uppfyller kraven och erbjuder en stabil grund för mitt arbete. Bänkens rundade hörn garanterar bra flyt i arbetet och bättre närkontakt med klienterna.


Larsjöran JordhammarFörutom utbildning arbetar jag som certifierad massör med energimassage och klassisk massage på företag och i egen praktik. Massagebänken är fantastiskt skön att arbeta med. Samtidigt som hantverket är gediget är bänken smidig att ta med sig och fälla upp. Den är slitstark, har mjuk och följsam stoppning och skönt utformade stöd för armar och huvud.

Quattro:

Jakob Bänken har en snygg finish och är relativt smidig. Jag gillar verkligen de rundade hörnen som gör att jag kommer klienten väldigt nära. Huvudstödet är flexibelt och skönt och hela bänken är en fin möbel.