Alla priser är inkl. moms.
Klicka här för att ändra.


Stjernsundsprodukter
Hästskovägen 1
SE-813 33 HOFORS

Tel: +46 (0)70 560 75 31
info@stjernsundsprodukter.se

 

Benny Hald masserar i SydafrikaVåra kunder om

Energistolen:

Benny Hald Jag köpte min stol direkt efter kursen i oktober 1997 och jag använder den samma fortfarande idag, 10,5 år och drygt 9.000 massager senare. Visst är den sliten men det ger den bara mer charm. Däremot fick jag byta ut väskan den packas i.
Den har varit med mig på många resor och väckt förundran vart jag än har ställt upp och masserat. Den har varit i Österrike, Schweiz, Italien (bl.a. en massage på Piazza San Marco), Spanien (Gran Canaria, Mallorca och Barcelona), Frankrike (2 år på filmfestivalen i Cannes), Kroatien, Macedonien, Grekland, Köpenhamn, Oslo, Australien i 9 månader och på Nya Zeeland. Den var också med i Syd Afrika där jag masserade personalen på Etafeny Day Care Center, gratis såklart, i Cape Town (se bilden)och år 2005 i Aceh på Sumatra efter tsunamin där jag masserade någon hjälparbetare och en del lokalbor. Stjernsunds energimassagestol är ett riktigt svenskt hantverk när det är som bäst.
Att Sven Forslund som designat och byggt den, själv gick kursen i energimassage först för att förstå hur den behövde vara visar bara på att den är ordentligt genomtänkt och verkligen gjord för ändamålet. Det är den enda riktiga energimassagestolen på marknaden och jag vägrar jobba på någon annan stol.

Jani Alanko Jag gick utbildning till energimassör 2008 och där hade vi Stjernsunds energistolar att öva på. Jag tittade runt lite efter utbildningen efter olika stolar trots att utbildaren tyckte att alla skulle välja Stjernsunds. Det blev en stjernsunds till slut, eftersom den är helt klart snyggast, mycket flexibel och jag lyckades hitta en jättefin begagnad. www.massagetraning.se

Ali Peter För ungefär 6 månader sedan köpte jag er Energistol och jag måste säga att den är fantastisk i sin konstruktion. Hög kvalitet i kombination med snygg design, bra funktioner och gediget hantverk. Tack!

Birgitta Dahl, Nyvana Företagsmassage i Stockholm Vi hyr ut massörer till företag, och ger den massage man önskar. Energimassage är väldigt populär. Vi drar med oss energistolar på flyg, över kullerstensgator, i hissar, överallt. Energistolen är extremt hållbar och lätt att ta med sig. Och så har Stjernsundsprodukter en fantastisk service. www.nyvana.se

Marie Strömdahl, Hasseludden i Stockholm Vi har utformat Hasseludden för att skapa en harmonisk helhet. Energistolarna använder vi dels i behandlingsavdelningen dels i konferensdelen där gäster får pausmassage. Energistolarna är så fina att de får stå framme. Den tilltalande och inspirerande formgivningen lockar till bokning av massage.

Jan Nielsen, Massageservcie Malmö Även om jag inte jobbar med energimassage har jag en energimassagestol på praktiken. Stolens konstruktion gör den användbar till så mycket annat, tex när jag ger bindvävsmassage. Den är även utmärkt när jag behandlar gravida som inte kan ligga ner, eller äldre som har problem med blodtrycket.


Larsjöran Jordhammar, Örebro Energistolen är här i Sverige originalet och utvecklad för energimassage. Andra stolar på marknaden är kopior. Stolen kan ställas in för olika kroppsbyggnader och belastningen på klientens ryggmuskler försvinner nästan helt. Jag fastnade för trästolens genialitet, flexibilitet, stabilitet och design.